Monday, July 2, 2012

Terima kasih pa..


Hentry yang sepatutnya tengah hari tadi lagi haku pos, sekarang baru haku nak mengepos balik. pasai apa jadik lagu tuh, yaAllah, kenapala belog haku jadi macamni sejak dua menjak kahwen nih, hagaknya merajok kot sebab haku kahwen. hakhakhak. hokeh, haku pujuk balik yer. mode harini giler sebut huruf h ye bukan s. actually bila haku taip hentry jer die hilang, hupload gambar jek die hilang. aikk peliks bin ajaib macam maria helena jek. last-last ni ha try guna chrome tengok boleh ke tak nak hupload piccas. 

seperti yang ramai tahu, kiki, haku hupdate hentry kat opis jer jadik pakai pc opis jer. di rumah sudah tiada komputer sudah di letgo kan kepada adik-adik tersayang. huhuhu, nangis mengada-ngada. kot-kotla  ada yang kesian ke kuikuikui. jadik harapan dan impian buat masa sekarang nak laptop or netbook sendiri balik. bagi sesiapa yang membaca hentry hini silalah dengan besar hati menyumbang ke tabung haku yer. mekasih.

hingat tak hadiah besday haku yang lepas, mase tuh belum kahwen lagik tapi hadiahnya tak dapat-dapat lagi sampailah lepas kahwen barulah dapat. nak tahu hapa hadiahnya. jeng jeng jeng.

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

tak payah bagi tahu kot.pasti semua horang tahu kan. kamera apa. kamera yuna. hehe. seperti yang dijanjikan encik suamiku tersayang, maka hinilah hasil duit tabungannya selama hini semata-mata hanya untuk membeli hini huntuk haku. TERIMA KASIH PA. I LEBIU SO MUCHX.


gambar diambil dari iphone ku dengan gaya ala-ala photographer professional gitu..


itulah newbie ececece nak jugak


mase nih tak pandai lagi guna just cuba-cuba malu alah dalam toilet

eos pilihanku


okeh posing bak model gitu..gediks mak

hokeh, masih tak pandai lagi nak hambik gambar cantik-cantik lagi kreatif dan berseni seperti aizul marcello tapi haku hambik gambar hikut suke haku jer. 
* pernah mengadu dulu dengan encik tunang katanya, kalau nak jadik blogger mestilah ada dslr sendiri. senang nak hambik gambar cantik-cantik kemudian hupload laju-laju dalam belog. 
hini bila dah ada, lambat-lambat saja kau hupload. hambik gambar lagilah malas. mahu jadik model sajak. ahaks. jangan jeles.

by the way, thanks a milion dollar lemon to encik suamiku. saya akan jaga baik-baik sayang. ekeke..

hokeh, tium tikit. cauu.







No comments:

Post a Comment