Tuesday, November 1, 2011

Selamat Membesar Sayang..

Salam..

Entry ari ni dari ari tu lagik nak tulis, kire dah terlambat 11 ari baru nk post. haha. biasela tu aku orang yang selalu lambat. maap. so kalu dikire-kire 11 ari kebelakang that 21st October 2011. hari ape tuh. ape yang speselnye dengan tarikh tu ek? jap2. taadaa. know whats? besde cik abang la. macam taun-taun yang sudah mesti kitorang celebrate punye even sesibuk mana pon even tlambat 1 2 3 ari pon kitorg stil in the celebrate mood. yelah kenala understand both situation.

so, taun ni cik abang dh cukup umur 27 tahun hidup di dunia yang penuh dengan pancaroba ni. dah terasa berangka sangat dh umur kan cik abang. weee. jgn marah ye cik abang. and this year, we plan nak celebrate kat hotel. bukan we tapi aku jek. cik abang tak setuju sebab die kate mesti mahal. huhu. bukan selalu pon. last2 cik abang decide nak g makan nasik arab sebab die xpenah makan.

nak xnak knela tunaikan permintaan besde boy kite. ngee. so, terpaksa la google maps dan tanya Kak Irma jalan nak pegi Saba' Restaurant kat Cyberjaya. Dekat sangat dengan Putrajaya, tapi xpenah pegi sebab kne lalu MEX.

So, aritu tanggal 21 oktober 2011 bersamaan jumaat, jam 8.00 malam, cik abang sampai kt parking bawah amik cik awek die nih..haha..adess..kne dera drive sebab die kate die besde boy..baek..menurut perintah. otw tpakse la recall balik ape yang kak irma cakap last2 sampai jugak. dan spoiled skit sebab dat nite hujan turun xbhenti2. xdapatla nak celebrate outdoor.

Sampai je dekat Saba Restaurant, bagila chance kat cik abang pilih ape yang die nak makan. hee. grilled chicken rice sepinggan kongsi due plus chicken akhdah and lamb soup. Sedap jugak tapi banyak sangat sampai kembung perot dibuatnya. So total paid RM52.80. Boleh tahanla.

Then, balik cik abang drive. Huhu, jalan pegi tahu jalan nak balik xtahu. bukakla papago tapi papago xleh harap. dan dikala malam dan gerimis2 jugak cik abang tersilap jalan nak masuk MEX terus sampai tol. Tak pasal2 je bayar 2.50 pegi balik sebab dah xboleh nak u-turn. eee..sabo je. cik abang dengan muke slumbernye terus je drive sampai bukit jalil dan patah balik. he said jalan2 makan angin. hangin je rase. tape sebab aritu besde boy punye day, so cool jela.

ayat ciplak dari kad dekat MPH coz sound sweet

cupcakes yang comel

present untuk sidia,




No comments:

Post a Comment