Friday, August 8, 2014

Korea Day 4 : Last Day @ Gyeongbukgong Palace


Assalamualaikum,

lame tak update, baru teringat hutang lagi satu hari ke korea ke kite kan. aha, last day kite tak story lagi pergi mana. so destinasi kite pada pagi yang singkat itu ialah ke Gyeongbukgong Palace. sebabnya petang tu dah nak naik flight balik. uuuwaaa. serius shit memang tak puas jalan lagi. ade banyak palace atau museum dekat Seoul tapi yang kitorang jumpe yang senang yang inilah. maklumlah kalau dah travel slumber dan sempoi nih memang pandai-pandai sendirilah. tapi Alhamdulilah we did it.

GYEONGBUKGONG PALACE
Line subway :Hyehwa (Line 4) --> exit Chungmuro (Line 3) --> exit Gyeongbukgong (Line 3)


Gyeongbukgong Palace





Istiadat ape ntah, lupe mak, tula lambat update



dah macam muka bos aku jerk..hehe



sebelum nak balik tuh, kami nak jugak cari restoren malaysia kat sana kan. so jumpelah Restoren Mentari. restoren ni dekat Jahamun-ro, Jongno-gu. tapi sayangggg, mase tu baru pukol 10. diorang bukak kol12.30. what the?? so, takde rezeki kami. jadi balik guesthouse get ready nak balik mesia. woot woot. 




last naik subway, lepasni takde dah. 


okeylah, malas taip, next kite review guesthouse ye. tu pon kalau rajin. muahaha. gambar lain-lain dalam pc kat rumah, yang ini semua dalam phone jek.

ok bai, xoxo


2 comments: