Monday, March 23, 2015

Suke tak dapat voucher?



Assalamualaikum,

lately nih banyak jugak menang contest. tapi banyak dah tak ingat. yelah, sebab banyak sangat masuk kan, pastu lupe nak cek balik. yang mana sampai kat rumah tu adelah. suke masuk contest kecik-kecik nih, suke-suke je, hadiah pon tak besar tapi okeyla dengan tak keluar modal dan tenaga langsung kan. 


yang nih terpilih 500 pertama untuk survey eMagazine.
bila masa masuk pon tak berapa ingat kan, tetibe sampai voucher kat rumah. 
paling suke encik am la sebab febret die. 

tapi kebanyakannya semua masuk contest dekat fb. senang kan. like, share, comment dan tag kawan-kawan. hahaha, bengang jer kawan-kawan kena tag dengan mak. pastu bertubi-tubi kena balas tag dengan diorang balik. haha. watever, bukan menyusahkan diorang pon kan. pakat-pakat rajin semua join contest. nak jadi kaki kontest tu susah sikit la sebab tak up to date sangat. 

yang ni menang jawab soalan terpantas kat fb famous amos. best dapat ice blended, cookies dan fm.


tak kesahlah hadiah kecik ke besar ke kan, yang penting seronok-seronok masuk jer.
dapat gak kan dari tak dapat apa langsung. 
wehoo majulah kaki kontest untuk negara. muahahahhaha.


xoxo.




No comments:

Post a Comment