Monday, March 30, 2015

Birthday Treat di Dip n Dip IOI City Mall


Assalamualaikum,

last weeks its my birthday, so encik am dengan baik hatinya mengoffer untuk belanja makan kat Dip n Dip. ngee. macam tahun lepas pon celebrate birthday kat sini. tahun nih pon nak jugak makan dip n dip. hehe. selera dinosour kan. dulu jauh sikit kalau nak  makan kena pergi The Curve, la nih dah dekat dah, Ioi City Mall kan ade. setahun sekali jelah nak makan pon kat sini. nak makan selalu poket kena penuh selalu lah yer. bak kata encik am "makanan celah gigi orang kaye jek". haha. 


muke poyos encik am menunggu coklat sampai. 
sempena besday bini die yang ke-28 nih, dah tua pulak rase,
die layankan ajelah permintaan sebelom beranak katanya. 
mekasih, lebiu so muchx.


menu yang sempat disnap, senang snap siap-siap pasni kalau nak pergi boleh tengok nak makan apa pulak, berapa bajetnye..haha dasar kedekut kann..


haaa, tudia sampai dah bende yang ditunggu-tunggu


Dip n dip waffle tu iolls yang punye dan triple chocolate crepe tuh encik am yang punye..hahaha..
memang sedap, kalu boleh hari-hari nak makan, tak jemu. 


sejak memula makan kali pertama dulu, mase tuh makan fettuccini crepe, rasa coklat die memang terngiang-ngiang je kat telinga nih, ahahha, betoi ke rase boleh terngiang-ngiang, alahh maksudnye teringat-ingatlah sebab sedap sangat coklatnye. iolls kan suke coklat. tapi tak bolehla nak makan selalu ye dak. kalu ade orang nak belanje best gak kan. okeylah sehingga berjumpe lagi kite di tahun depan ye coklat. waaaaa.


kbai, xoxo.



1 comment:

  1. Boleh cuba juga ni. Memang faveret coklat. Kebetulan esok anniversary kami boleh ajak beliau pergi..

    ReplyDelete