Tuesday, April 1, 2014

Membesar dengan sehat yer


Assalamualaikum,

baru-baru ni, anak buah tercayang nih admit dekat kpj damansara. apalagi balik kerja, lepas maghrib terus pecut sana. mana taknya, ini anak buah paling cayang nih.


apitt kena demam virus, kesian sebab die effect ke mata. 
tak sampai hati tengok tau..



ni muke bile demam dah baek sebab makan ubat
olololo, cayang bucuk alang nih

kakak dengan abang jugak yang paling happy sebab dapat shoppin kat OU.

yang ni pulak gambar bile demam balik, sampai sepet mata dibuatnya.
dan alhamdulilah, adik apitt dah makin baek.
alang doakan apitt sehat selalu, jangan demam-demam dah tau. 
membesar dengan sehat dan kuat tau.
alang sayang semua anak-anak buah alang. 

xoxo


No comments:

Post a Comment