Friday, August 23, 2013

Bestie Wedding, Miera


Assalamualaikum,

raye keempat yang lepas, best friend aida dari zaman sekolah rendah, yang merangkap kawan seperjuangan, sepermainan, sequarters, sehati dan sejoli telah pon disunting orang. dah jadik binik orang dah kawen aku yang sorang nih. miera, kawan rapat waktu sekolah rendah dulu. dulu kuat gaduh, tapi gaduh macam mane pon kami still best friend forever. mase tuh, kami best friend bertiga, sorang lagi bestie aida, emy. kami satu kelas, tinggal pulak kat berek polis, yelah memasing anak polis yoo. sebabtulah agaknya zaman kanak-kanak zaman kegemilangan kami tersangatlah rapat. sampailah masa dan kedewasaan yang memisahkan kami. cheewaah ayat. apepon kami still keep in touch. tak gitu. meh layan gambar kawen die dan gambar gedik kami.

bersama pengantin dan suami.
manis dan cantek kawan aida sorang nih.
semoga bahagia hingga ke akhir hayat yer.

menggedik bersama pengantin.
dari kiri belakang: dila, niza, me & emi.
kami berlima kawan satu sekelas mase sekolah rendah dulu. wee. 

kate freestyle, tapi semua tengok kamera,
aida sorang je poyos syok sendiri. haha.

pengantin sebok, kami naik pelamin tangkap sendiri jer.
biaselah kalu muka tak malu memang macam nih.


p/s: niza gambar dalam bilik tatau mana pi. haha,

apepon, SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT AMIERA AZMI DAN SUAMI.


xoxo.



2 comments:

  1. aiiyaakkk...sudah post entry hehehe
    gambo dlm bilik tuh banyak kt ak cik kak..ce tgk dlm fb ak ade upload sket huhu :p

    ReplyDelete
  2. haha..aaa btolla yg kami penat posing tuh..

    ReplyDelete