Thursday, December 6, 2012

Thanks My Clean And Clear


Weehuu,

semalam iolls balik lambat sebab keje lebih mase sikit almaklumla pekerja terajin. rajinla sangat padahal berperang nak siapkan skt dengan lnpt tuh. haiyoo. tiba-tiba dapat call dari encik am yang baru sampai rumah. perbualannya seperti di bawah:

encik am  : mama, balik lambat ke? ot?
aida         : em lambat sikit. kejap lagi nak balikla nih.
encik am : jangan balik lambat sangat.
aida        : okey. nak balik dah japgi.
encik am : ni ha, ade orang hantar bungkusan ni?
aida        : ha, bungkusan apa? abang amik dalam post box ke?
encik am : entah, letak depan rumah.
iolls pon dah suspen time nih.
aida       : besar ke kecik?
encik am: besar.
aida       : em??? takpela balik nanti mama tengok.
encik am: OK.

dalam hati dah ada taman sebab dah terbayang hadiah. tapi kejap-kejap dalam hutan pulak sebab fikir siapa yang hantar, betol ke hadiah. iolls biarkan fikiran sampai disitu dan menyambung tahip skt yang ntah hape ntah line kejap oke kejap tak. hampessss.

lepas tuh, terus pecut balik rumah, kang balik lambat-lambat takut nak naik parking atas bukit tuh gelap-gelap. soram den. hehehehe..sampai-sampai rumah terus nampak parcel atas meja. tengok-tengok dari Johnson&Johnson rupanya. lantas teringatkan peraduan dalam fesbuk My Clean and Clear yang iolls join haritu. kikiki, my luck. okey, inilah hadiahnya. walaupon biasa sahaja tapi keterujaan dapat hadiah ni seronoooooot yang amat. xoxo.

hokey, pemalas nak rotate dulu (bukti dapat parcel)

Tara..beshhh dapat hadiah. soalan yang aida jawab haritu ialah
"Apakah fungsi pencuci muka di atas"
Thats all.

XOXO (pssst..tiru dian dalam citer istanbul aku datang..haha)



2 comments: