Wednesday, July 6, 2011

kitty kitty

Hoola..

tibe2 jek aku jadik minat sangat dengan hello kitty nih.. ape kes ni, kene sampuk ke. itu aku takde jawapan. tapi yg pasti i'm fall in luv wif kitty. before ni ada suke2 jugak, tapi xserious. but now damn seriously i'm kitty in de making. haha. hampeh jek bunyi.


minat ni datang ble aku bru jek nk up dlm modified2 kete ni. maklumla sebelum ni ada gak nawaitu tu, tapi just gitu2 je. last week bru je cari sport rim untuk kete. pegi cari yang kaler pink tapi tak jumpe. sedih. sob..sob..sob..last2 aku amik yang crom pastu buh nat kaler merah2 pink. janji ade pink aku dah puas ati. cantik gak. nak tengok x. pegi tengok kat parking atas bukit tuh. haha.


dari situ minat ni dah menjadi2. ligat je otak fikir mende lagi nak touch up ni. almaklumla beli kete compact yang standard jek. hape aksesori pon xde. asbestos betol. kasi la spoiler ke rim ke. ni x. haha..banyak songeh betol. nak bak sini duit. tadak duit duduk diam.

google punye google jumpela satu fanpage ni, Kitty Compact . Kiut sangat2. Kitty yang boys ramai. Actually tadela sampai nk join club ni, tapi minat tu adela sikit2. Pastu adela die letak no fon kat situ if ade inquiries ke pape. So, aku juz text ke one of them nak tanya kat mane nak dapatkan aksesori kitty termasukla sticker. haha. sudah aku terjebak. haha. ni baru saja suke2, tunggula sampai seru aku join betol2. deal dengan E(bukan nama sebenar) ni, and then beli sticker kc2 ni. saje chit chat2, syarat nak join club ni juz beli sticker tu je. mean, secara automatically, aku dh jadi ahli kc2. haha.









huhu, wowooo menarik sangat. ingin dapatkan semuanya. marilah mengumpul duit untuk semua itu.







2 comments: