Wednesday, June 12, 2013

Mood nak hias meja opis


Salam,

mood nak hias meja opis? abis selama nih meja ko tak pernah berhias ke?
takdelah, sebelum ni memang kategori berhiasla jugak tapi biasa-biasa aje.
tapi sejak dua menjak nih dapat komputer baru nih, semangat die lebih sikit. haha.
kesiankan, macam jakun pon hado, tapi ade aku kesah?
yelah, korang pakai laptop, titew pakai komputer jer.
disebabkan komputer baru, jadi semangat pon barulah nak kemas tempat cantek-cantek.
sebelom nih pakai komputer yang kalau nak bukak google mau lapanpuluhminit.
belum lagi cucuk thumbdrive ke external ke mau lagi duaratuslapanpuluhjam.
maklumlah, dah berapa keturunankan. kita nih mewarisi jer.
tapi kali nih, komputer baru bau kedai nih haku yang rasmi dulu. hahaha gelak jahat.
tapi bukan aku sorang jer yang dapat, semua bahagian ict dapat baru.
yang bestnya, baru pas install semua bagai, dok depan komputer terus blurr.
wey, aku nak tekan apa nih, mana button start nih. pulakdah.
yolah, windows 8. memang tak familiarlah.
tapi kalau dah nama budak it, malulah kalau tergagap-gagap lagik.
sehari jer dah pandai, yang penting kena rajin godek-godeklah.

okeylah, nak pi cari idea nak deco meja titew nih..daaa.

okey, nilah pc baru titew, smart tak? 

xoxo






No comments:

Post a Comment