Monday, March 5, 2012

Sekitar 2 majlis 1 hari


Assalamualaikum,
pagi ni mengantok lebih-lebih pasal arini kan isnin sume macam beruang kutub yang berhibernasi tuh, termasuklah aida. tidur lebih-lebih tapi mengantok jugak. hadoi, mesti badan naik sebabtu jadi penyegan macam ni kan. wateve. niat nak pose arini pon tak tercapai, ari khamis la puasa ye janji !
Penat ni mesti sebab semalam puas kau berjalan makan kenduri 2orang officemate sekaligus. amik kau mak. disebabkan encik tunang keje petang jadik die tak dapatla nak join. so, dengan awan yang terpilu nya tumpang my housemate yang cun menjadi mem besar dekat belakang. he, almaklumla die bawak abang nye yang terbang dari alor setar ke putrajaya semata-mata nak datang makan kenduri. jeles mak tau.
tapi takpela, buat-buat faham dengan kerja cik tunang. nasib malam semalam dia datang dengan harapan nak mengambil hati i la tu. hik. oke i terima. nasib u pandai ye. kalu tak sentap kot. hahaha.
then nak cerita dan review sekitar 2 majlis semalam. kitorang gerak dari putrajaya ke sungai buloh dulu then baru ke pandan indah. seperti yang dijanjikan pukol 11 semua dah berkumpul di opis dan berkonvoi 4 kereta. berlumba-lumba kejap engkau depan kejap aku depan, begitula adat kalu berkonvoi dan tak tahu jalan. hehe.

destinasi pertama: kampung chempedak, sungai buloh.

cantek bangatt kak effa wit hubby..kuning diraja gitu..pic curik dari fb kak effa
pasai time kitorang datang kak effa tengah makeup..uhuk..

dah bergambar2 sakan, jam menunjukkan kol 1.30 kitorang pon bergegas ke majlis kedua. rushing time oke. adat berkonvoi macamtula. ada je yang kene tunggu kena tinggal.hik.
destinasi kedua:dewan perdana pandan indah
sempoi dan cantek puan liza kite..purple tuh..i like..

Tahniah diucapkan kepada kedua pihak. semoga perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin. okey, next siapa pulak ???


adam ape tengok2 kak aida ha? nak dukung xmao..wekk

my lovely sis. i luv u akak cantek..

the single gediks girl and boy

uhuk..uhuk..tak dapat bayangkan bila majlis aida nanti. korang doakan aida yer. thanks, cayang korang semua. Amin.




No comments:

Post a Comment