Monday, March 19, 2012

25..apa ada dengan 25?

Assalamualaikum,

monday yang ceria..remembering last sweet friday..mmuuaahh..
thanks to my en tunang coz menghepikan aida.
wonder why..16 march is my born day again.
alhamdulilah..masih lagi bernafas di bumi tuhan ini.
terasa macam baru je celebrate last year..see how fast times going.

so, kali ni en tunang plan nak bawak makan2 celebrate kat Seafood putrajaya dekat dengan taman botani tuh. tapi bila fikir2 balik aida tak makan sangat seafood pasal muka dah cantek2 nih janganla tambah lagi dengan kecantikan alergik seafood tu ye. ngee..and then we decided to makan kat kelab tasik putrajaya. here we go. ekceli, mula2 aida berangan nak makan kat restoran berputar kl tower..bile tanya pakcik google die jawap mahal kot untuk dinner je..sorang rm135.tu baru sorang..kalu 2..and lagi satu kena pakai formal la plak. skema betol..last2 cancel..en tunang cakap nanti bila ada rezeki kita datang yer..oke :)

pintu depan

lepas maghrib, en tunang pick up then trus pegi..memang tak buat reservation langsung just walk in pandai2 try je..lucky, staff situ layan kitorang. so, tadela terkial2. before aida dah tahu kat situ ada 4 restoran. tapi sebab main duduk je, jadi makanla kat Putra Classic Cafe. servis oke. cume tak best sebab niat nak makan betol2 tepi tasik tapi section closed la plak. :(

western..coz da lame ta makan

en tunang ta kenyang makan tu die tambah pulak garlic bread dengan mushroom soup. boleh2la. total makan untuk 2orang masih berpatutan. then, lepas kenyang perot kitorang heading untuk pegi jalan2 tanpa tujuan sebenar. tanpa disedari sampai kat klcc. ngee. mengong kan. itula en tunang.

klcc nite view

time baru pukul 10.00pm tapi orang masih ramai..tambah2 lagi tourist yang sibuk ambil gambar. termasukla kitorang. ahak. we just duduk2 depan tasik tapi tade air pancutla..hu..melayan angin malam tengok macam2 ragam orang. heee..

oleh sebab en tunang keje pagi esok tu, aida ajakla die balik sebab tanak die mengantok esok tuh. nak jadi cerita, on the way u-turn nak balik boleh pulak nampak tutti frutti..haha..dah lepas kot..boleh pulak buat u-turn lagi sekali semata2 nak makan eskrem yogurt tuh..sengih aje en tunang. entah kali ke berapa ntah la makan sini.

tutti frutti kite


okey, gambar2 di sini kurang cantek..tunggula nanti suatu masa mesti gambar lebih berkualiti..hehehe...



No comments:

Post a Comment