Thursday, August 18, 2011

Ana Lulu

Salam,
guys korang tgok x citer ana lu'lu kat tv3 setiap ari selasa kol 9 tuh. best kan. sweet je citer die. kite suke sangat2. tambah2 keje dekat kedai bunga macam tuh. waaa. sonoknye. kite suke keje mcm2. xsuke keje mcm sikalang ini. haha.


tapi bukan nak cite pasal ana lulu tuh, terfikir nk update pasal kamal adli. warghhhhh(histeria kejap).
dulu xbape minat kat kamal adli ni, tapi since ble ntah dh mule jatuh ati dgn die. tambah2 bile tgok die blakon dalam citer ana lu'lu ni. ^_^ (day dreaming) ..wink..wink..





5 Sebab kite jatuh hati dengan die kui3 :-

1. gigi depan die jarang. mane ade hero lain yang gigi jarang kat depan.
2. senyuman die menggoda jiwa dan raga. haha. sangat shomel dan suweet.
3. badan die tough dan sasa. macam hulk hogan. kalu jadi pakwe msti die bersifat melimdungi.
4. dalam citer ana lu'lu, die sebagai azhan lelaki yang charming dan papa yang sempoi.
5. die couple dengan intan ladyana. i xcemburu, sebab die xpenah jumpe i. kalu die jumpe i msti die jatuh ati dgn i.. haha..perasan sorang..dush3x..







No comments:

Post a Comment