Friday, December 11, 2015

10.12-12.12 :Revolusi Lazada dan Menang 20K Big Point



Assalamualaikum gais,
ada kontes baru yang superb hebat giler gempak hadiahnya,
rugi kalau tak join tau, meh cepat kome join weh..
kontes sedang berlangsung dari 7 hingga 12 Disember 2015 ni je tau.
masih sempat lagi ape korang tunggu tu wei.
 AIR ASIA dan LAZADA.
WOW!!
sape tak tahu 2 nama gah ni memang kena
beli tiket tambang murah sebab menang murah dan rajin-rajin online shopping yek!

klik banner untuk join dan details..

kalau korang belum register ahli Air Asia Big baek cepat pergi register.
mudah jer, klik sini. jangan lupa sign up hokey. 
bagi yang memang type kaki travel mesti selalu naik flight kan.
macam aku penah naik flight air asia dan juga pengumpul tak berapa tegar big point. 
dengan big point korang boleh redeem macam-macam macam, ai berapa macam daa,
macam tiket flight, hotel dan baucer shopping. 
dengan hanya guna big point je tau.
boleh juga tambah big point di shopping mall dan outlet tertentu,
seperti paradigm mall. sebab aku selalu dapat double point kat situ. hiks. 
tengokla hadiah tempat pertama, 20k big point tu boleh pergi balik Melbourne kot.


ha korang selalu tak shooping online? 
jangan tipulah kate tak pernah. 
hari-hari nau aku nampak courier sampai hantar barang korang.
tambah-tambah member opis nih, berkotak-kotak parcel sampai dari yang kecik sampai yang beso ko.
paling-paling suke online shopping dekat LAZADA. paling best sebab boleh COD,
pergghh,,,sale sehingga 95%. memang terlajak  murah gila. 


tengoklah, sale dari sekecik-kecik bende hingga sebesar alam, dari home appliance, gadgets, baby equipment dan macam-macam lagi. 
dekat luar pon tak dapat macam nih tau. jualan hebat lazada. dah macam jualan hebat parkson pulak,.
bermula 10% sehingga 71% korang boleh dapat diskaun. amacam teruja tak??

Antara wishlist aku yang memang teringin nak beli adalah :- 

1. Panasonic Standard 1.ohp Air Con cs
dah lama niat nak pasang air conditioner kat rumah, sebab nya cuaca kadang-kadang panas,
malam-malam pon panas, kesian kat anak tidur berpeluh. 
**alasan padahal ibu abah dia yang panas. :p

 2. Samsung Galaxy Note 5 32gb
Note saya dah ketinggalan 3 series nih, Note 2 sekarang dah Note 5 
tak sempat nak kejar, ni pon masuk jugak wishlist.
kalau ade rezeki lebih boleh jadi idaman.
Note 2 boleh bagi pada kayin. ngee.


 3. Philip Viva Collection AirFryer with rapid air technology
ini memang idaman. 
masih mengumpul duit untuk beli.
sebab kitorang rajin menggoreng dekat rumah. 
banyak pakai minyak, jadi nak kurangkan jugak lemak dan kolestrol nih dengan actifry nih,
goreng tanpa minyak.

last but not least, jangan lupa cepat-cepat layari laman web LAZADA untuk sales yang super duper hebat nih. masih belum terlambat.

 Online Revolution Sale Lazada Malaysia bermula 10 Disember hingga 12 Disember 2015. 
dan sale kemuncak pada 12 Disember 2015, iaitu esok. diskaun sale sehingga 95%!  wOw.
cepat last sales untuk tahun 2015 sebelum masuk tahun baru. penjimatan yang bagus untuk poket. sedia cukup-cukup duit dalam akaun tau.  jom enjoy the biggest sales of the year. banyak deal dan offer yang memang korang takkan dapat kat tempat lain. kalau korang tak percaya meh klik sini tengokhttp://www.lazada.com.my/online-revolution 

meh kita highlight sikit previous sale 11.11 yang sambutan dia yang amat-amat super duper best.

okbai, xoxo.


1 comment: