Friday, September 11, 2015

Inside OUT!


Assalamualaikum,

awal bulan ritu, aida bukak laman web hotfm sebab nak dengar radio online.
sambil-sambil tuh search jugaklah kalau-kalau ada contest baru kan.
kan kaki contest baq hang. sekali tengok contest skrin@web.
kalini untuk movie Inside Out. Cartoon.
aida kalau citer-citer katun nih memang no.1.
apalagi terus join. untung-untung dapat tiket wayang free.
alah, just fill info diri dan jawab soalan-soalan dan bagitau kenapa mesti kena tonton,
just simple as that, then submit. 
minggu depan pulak tuh, macam biase nak dengar radio online kan,
gatal tangan klik tengok bahagian pemenang,
tup-tup dah keluar list pemenang skrin@web inside out la weh.
perghhhh, menang kot. name no.1 lagi tuh. 
alhamdulilah. thanks hotfm. i lebiu. memang lebih panas dari biasa.


Inside Out: sadness, angry, fear, disgust and joy


suke-suke je isi tak sangka menang lak..rezeki..



inilah tiketnya, ade 4 keping semunya.
boleh tengok reramai dekat mana-mana cinema,
valid untuk citer inside out jer ye. 
laju jer hotfm pos pkai gdex ke rumah.
macehhh..


memang nak tengok sangat-sangat cerita nih,

TAPI.....

bila mengenangkan kayin kat rumah, takkan nak tinggal die kan,
takkan pulak nak bawak die kan, tak sampai hati kott..
takpelah, citer tu tak penting, KAYIN is the most important.
so just letgo je tiket tu for free kat kak ina, opismate. hee.
takdak rezeki nak tengok. tunggu kayin besar dulu yer.
boleh pergi sama-sama kan. baru seronok..
pastu mintak opismate download kan citer nih,
so dah tengok diam-diam kat opis pastu sambung tengok kat umah dengan encik am.
best sangat. kelakar pon ado. kalau nak tahu best ke tak pergilah tengok. hee.



til then, xoxo.



2 comments:

  1. bestnye.lama dah tak tengok wayang.haha.tapi tak de rezeki nak pergi tengok eh.tak pe lah tunggu baby besar sikit boleh tengok sesame :)

    ReplyDelete
  2. sama la lama xtengok wayang sejak ada anak kecik..
    blog walking here!!

    ReplyDelete