Thursday, March 20, 2014

Tile rumah meletup!


Assalamualaikum,

harini off keje sebab habis satu badan jadi alergik. tak tau pasai pa, tiba-tiba balik keje semalam start garuk-garuk dari tangan sampai satu badan. taula kan kuku ni bisa, sedaplah dok menggarukkan. siap kena marah dengan encik am, tapi tangan takleh bedung macamnilah. kruukk..krukkk..ahh

nak citer pasal tile rumah aida yang meletup bulan lepas. dua minggu jugak baru mentenen datang buat kerja-kerja pecah dan pasang tile baru. mane taknya banyak rumah yang jadi gitu, so kene tunggu que la jawabnya kan.


asalnye besar ni je yang pecah kot, depan pintu bilik

ni second hall rumah, ruang tengah antara living hall dengan bilik


ruang tamu pon habis jahanam sebab merebak letupan
nampak encik am melawat tapak selepas balik keje

ni dari pintu masuk rumah

abis bergelimpangan dah macam tongkang pecah rumah
haiyoo memang stress giler time nih 
tambah lagi dengan keje belambak kat opis..waaaaa


seminggu jugaklah keje-keje pecah tile lama dan pasang dengan tile baru. seminggu jugaklah kitorang sperti menyewa bilik di rumah sendiri. tv langsung tak tengok. berita cerekarama semua miss seminggu. nasiblah cepat jugaklah seminggu nih, siap betulkan sinki dan lampu bilik. okey, next entry kite tunjuk progress dan rumah yang dah siap yer.


psssttt: hepi belated bestday to me, princess.

xoxo.



No comments:

Post a Comment