Friday, March 21, 2014

Hepi belated bestday Cti Pinky


Assalamualaikum,

last weekend its my birthday. 16th of Mac. excited sebab birthday jatuh hari cuti. kalau hari keje tak best sebab malam je boleh celebrate. dan paling best takdelah kena prank ke kena baling tepung ke dengan kawan-kawan. erk, macam penah je. encik am, my very suam-suam romantik husband tu nak buat surprise tapi tak pandai. boleh pulak die bagitau siap-siap die nak buat surprise. itu dah tak surprise namanya. haha..
encik am..encik am..

encik am tanya nak hadiah apa, i pon tak tahu nak mintak apa kan..sebab semua benda dah ada..eceh sebenarnye memang tak terfikir nak apa. so, weekend tuh we olls just keluar makan-makan dan jalan-jalan survey hadiah. eeuww.jomm..


muke princess, bestday girl
memang aritu buat diri ini rase seperti princess
cakap dengan encik am, layan macam princess yek.
encik am layan je la..hikhik

inilah driver peribadi saya 

haaa, encik am tanya banyak hari saya nak makan apa.
inilah yang saya teringin sangat nak makan..haha..
fettuccini crepe dekat dip n dip, the curve
mables coklat die, u shud try

dah kenyang-kenyang terus pergi ikea, sebab target nak beli katil ikea yang di atas sebagai hadiah bestday
dan encik am pon sudah cucuk atm die sebab princess nak katil princess kan..
malangnya, unfortunately, katil princess ni dan habis stok dan maybe tak akan restock dah..
sampai yang i duduk ni pon dah ade orang booking kot..
ahhh..melepassssss, dan princess kesedihan di hari itu sebab apa yang diidam sekian lama tak dapat.
mane taknye, dua minggu lepas memang dah datang ikea nih dah survey-survey target..
tup..tup...hmmmmmmmm

okeylah sebab dah siang tadi makan sekadar lekat celah gigi kan..
maklumlah tu makanan selera orang kayo sajo..
so, malam nye kite pergi yamcha kat secret recipe ajo..
iolls tak kesah mane-mane pon janji sedap.
tengoklah makanan 2 orang, mane tak comel dua-dua laki bini ini. pulstop.

hehe, nak amik gambar susah nak senyum encik am nih,
senyum pon senget..hehe..sian sebab arituh kena buli dengan bini yang berlagak kono-konon princessla kan.


dan sempat jugak beli 2 slices cake yang sedap selalu.
yummeh onnomnom..

begitulah kisahnya celebrate bestday princess nih kan. tak susah pong setahun sekali jek. 
ce teka bape umo princess tahun nih. hik.
okey, kawan-kawan, doakan princess tahun ni dapat baby yek. ahaks. amin.


xoxo


3 comments: