Wednesday, October 23, 2013

Hepi bestday my sayang


Assalamualaikum,

isnin yang lepas is bestday my sayang yang ke-29. wahwahwah lagi setahun je kot nak masuk angka 3. haha. tapi perangai masih gila-gila remaja gituk. papepon, selamat hari lahir sayang, semoga panjang umur dan murah rezeki selalu. semoga jadi suami yang soleh dan baik kepada mama.

untuk tahun ini, kami celebrate dekat pizza je sebab encik am teringin sangat nak makan pizza yang baru tuh. ape ke namenye? haaa..3 sumptuous flavor kalu tak silap. tu mase weekend then hari isnin aritu aida tukar dengan kawan pergi parlimen dan cadang balik nak surprise kan encik am. last-last balik sesat plak terus tak jadi singgah. balik-balik rumah singgah pasar beli bahan-bahan. memula tak tahu nak masak apa, tahun lepas buatkan die chicken chop, pastu fikir punya fikir last-last nasik ayam je yang jadi. okeyla..encik am makan tambah-tambah empat kali. die kate gemuklah kalau hari-hari macamnih. ngee.


payah kalau nak amik gambar encik am nih..haisshh


taraaa..inilah hasilnya nasik ayam kitew yang tak seberapa..
yang penting ikhlas kan..
ape motip remote astro kat atasa meja makan tuh..haha


tahun ni tak tahu nak bagi apa hadiah, so tanya die encik am nak apa. senang bair benda yang die boleh pakai dan guna. kan kan. so kalu nak tahu hadiah, tunggu next entry yang ntah bile tuh yer..haha..gambar lupe nak snap.

xoxo





No comments:

Post a Comment