Sunday, September 22, 2013

Family Escape 2 Bukit Tinggi, Pahang


Salam,,

hye dah lama sangat kot aida tak update belog. dah bersawang rasanya. mesti korang scroll atas bawah atas bawah bosan tengok benda yang sama je kan. harini pon ade mase sikit nih nak taip sekali lalu saja. kasi letak gambar banyak-banyak pastu korang tengok dua tiga minggu lagi baru update entry lain. haha dasar pemalas. 

weekend lepas, kitorang family dua tiga kerat pegi short escape. unplanned holidays. hari tu nak berjalan hari tu jugaklah baru kalut-kalut nak bookin hotel bagai. selalu macamtu. tapi tetap seronok. rasanya kalau yang dirancang mesti tak sesebest ini kan.

mana taknya, pagi-pagi tengah tido lagi, (nampak sangat kalau hari minggu keje tido jela laki bini nih) my sis dah call suruh get ready, sebab diorang tengah on call bookin hotel dan kalau dapat terus gerak. haha tak ke naya. letak je phone, bleh pulak sambung tido balik. baek punya.

so, bila dah dapat hotel, sis call set tempat nak jumpa. mak ayah adik semua dekat rumah sis di tanjong malim. aida dengan encik am dari putrajaya. and the holidays location is Bukit Tinggi.

okey, layan sikit bebrapa teaser family escape nih. malas nak taip.

to be continue................................................







xoxo




No comments:

Post a Comment