Thursday, June 7, 2012

Hi, im back..

Salam kawan-kawan semua,
rasa macam eh memang dah lama dah pon aida xhupdate belog kesayangan ni. alo bucuk-bucuk pink is merah jambu nih.
ni ha, Puan Aida dah datang, jangan tak kenal pulak. dah tukar status ye dari cik ke puan. wow, betol ke ni? macam tak percaya je. aida sendiri pon macam tak percaya jek.
on 25.5.2012 lepas asar aida selamat diijabkabulkan dengan encik tunang auww encik hasben la sekarang..
hehe..ini bermakna aida dah jadi isteri orang dah oiii.
buat mase sekarang aida malas-malas lagi nak hupdate belog nih, nanti tunggu time rajin-rajin aida review ye majlis aida. yuk.
biler dah dapat title "isteri" nih, jadi bermula la aida menggalas tanggungjawab seorang isteri kepada seorang suami. ngee. buat mase sekarang aida dengan hasben tinggal asing-asing lagi. jadi rindu-rindu la selalu. he.





No comments:

Post a Comment