Wednesday, May 9, 2012

Diy : Signage


Salam..
ticker menunjukkan 2 minggu 3 hari lagi, sticky note bagitau 15 ari lagi..
it means dah tak lame dah la..hoho..takut..
sekarang nih dah jadik malas nak hupdate belog sebab tak taula nak habaq macam mana perasaan ini..
siyes, kecut perut. preparation almost done. adela sikit2 tu minggu depan baru nak balik setelkan semuanya..
hope everythin gonna be fine. Amin..

oke, jom tgok signage yang aida dah siap print dan laminate.

haha..gambar dari pc je ade..tipuuu..

okey..nanti kalu jumpe signage ni trusla je ikut arrow yek..haha..
bagi hint siap2..daaaaaaa




No comments:

Post a Comment