Monday, April 25, 2011

full house

Salam,

rindunye kat korang semua. sori la, bukan aida dah lupe nk update tapi 2 3 menjak ni bz je memanjang. mane x dgn pru dengan pindah rumah, mesyuarat lagi macam2 la. adoi..keke..macamla bz sgt..haha..2 belum lagi kawen kalu dah kawen xtaula mcm mane gayenye.

arini dah cukup sebulan aida masuk rumah baru ni. rumah kuarters je. tu pon nasib baek abg wan tulun..abg wan tu technician kat opis. Time kasih abg wan. Nanti kite blanje abg wan yer. he.. apepon aida seronok dah ada rumah sendiri. macam xpercaya je. tapi ble fikir2 barulah sedar. umur dah semakin meningkat. kenala ada rumah tangga. kan. blok rumah aida kaler pink tau, walaupon rumah lama tapi keadaan dalam rumah masih elok dan terjaga.

ble dah masuk rumahla macam2 bende nak beli kan. Adoi. Berterbanganla duit di kedai2 barangan rumah. tapi seronok bile melayan membeli barangan rumah ni. pas2 mule la bayangkan macam citer full house 2.
nak design bilik macam barbie. pink. sweet sgt. i like.

rumah idaman ku..



No comments:

Post a Comment