Wednesday, April 27, 2011

full house 2

Salam,

semalam aida baru je beli tilam queen baru. harga 680. bukan spring tapi memang sedap la tido. Semalam dah rasmi tido atas tilam yang empuk. begitu lena tido sampai xmau bangun dah pegi keje. keke. yela, sebelum ni asik tido atas tilam bujang je sakit badan. 

bile dah ade tilam queen ni kapasiti bilik pon dah bertambah kecik. almaklumla sekarang sedang meng'collect' barangan rumah. aida dah terfikir macam2 nk decorate bilik tido aida. kat bawah ni ada bape2 bilik yang menjadi ilham dan sumber inspirasi aida. haha, sekarang dah tukar profesyen tau. jadi home interior plak. macam eric leong la plak. deco2. serius memang aida gile nak deco bilik sendiri ni. kalu boleh cat dah lama aida cat bilik tu dengan kaler pink. haha..

jom tengok ni, siyes sweet gile. aida suke sangat. Sayang, i mau macam ini. Plis.






Menarik kan. Bagi masa kat aida, bile aida dah siap deco bilik aida nanti aida upload gambar tau. hahahaha..

No comments:

Post a Comment