Monday, February 21, 2011

Kenapa saya suke PINK?






Salam, hai lamenyer xupdate belog nih..asenyer2 xaktif lgsg lpas berjaya menubuhkan belog ni aritu..kekeke..Puas Melor Adilah pujuk suh update belog, and i buat dunno jek..apelah saye nih (sambil menepuk dahi) dush3x..



Oke2, ni saye updatela nih..tgh beboring cmni kt opis, saye pon tgerak nak tulis..Banyak gak idea yang si Melor tuh bg suh citer dlm nih..tp saye ckp belum smp SERU lagik..belum temui jiwa nk mnulis..haha..yelah, nk menulis ni kene ade feel mcm mane pengarang novel2, tol x kawan2 diluar sane?? So, arini saye ade mood nk tulis so "let my keyboard describe it"..



PINK


Kenapa yek saye suke sgt dgn wane pink nih? opps, ni xde kene mengena dengan Pink Panther oke..Memang dari dulu sampai sekarang saye obses sgt dgn kaler pink nih. Pegi la mane2 pon mesti mate ni asik nampak pink jerk. Tula org kate, kalu dah cinta itu buta, yang lain sume dh xnampak.kan.kan. tp xsalah asenyer kalu saye suke pink kan. sume org ade kaler febret masing2. m i rite? so jgn nk bkotak-katik lg yer. hehe..


Kaler PINK terjadi hasil gabungan kaler merah dan putih. Normally known as merah jambu atau merah susu. pink lebih ekslusif bunyinyer..hehe..wateve..



PINK :-
  • kaler pink ni lembut sesuai untuk perempuan, tp ade juge kaum adam yang suke. Ade yang kate jambu la kalu lelaki suke pink, tp bg saye tu biase la. nampak sweet je, kire berani la kalu laki pkai pink nih..hehe..
  • romantik..argh..romantik ke saye nih..??
  • nampak feminim sbb kaler pink nih mmg sweet2 je bak kate Shaheizy Sam tuh.
  • melambangkan kesempurnaan, keayuan dan kesantunan.
  • lembut bukan sebarang lembut, lembut tapi tegas tau.
  • jiwanya mudah tersentuh, ape org ckp tuh sensitip..ati2la dgn mereka yang suke kaler nih..termasuklah saye..
  • sekarang nih kalu g shopin complex kat baby department kte mst tgok all baby girl punye baju kaler pink..comel2 plak tuh..aku suke sgt2 tp tu untuk baby je..huhuhu..








SO, 4 ALL OUT THERE, WAT COLOUR R U??

2 comments:

  1. i'm owes BLACK! buuu. katakan TIDAK pada pink!

    ReplyDelete
  2. huh..dunia kgelapan..jeles la tuh..

    ReplyDelete