Thursday, June 9, 2016

Terobek Khaireen turns 1


Assalamualaikum ,

harini nak marathon siapkan entry yang dah berkepam lama dalam draft.
daripada title post khaireen turns 1 terus tambah terobek.
pasalnya dah hampir 2bulan berlalu. tak ke dah basi ceritanya. 
nasiblah ibu kamu rajin sangat ayin. hee, tapi nak jugak post untuk kenangan.
nanti-nanti khaireen dah besar boleh baca belog ibu nih. hiks.

so, untuk kesekelian kalinya,
khaireen officially turns 1 on 16th April lepas.
anak ibu dah satu tahun la. Alhamdulilah.
pejam celik pejam celik kejap jer, rase macam baru semalam beranak kan die.

Khaireen sambut birthday advance 12th April haritu bersekali dengan abang aakif.
buat kat rumah abang aakif makcik melor. kek tema didi. 

abang aakif tersangatlah over ekcited nak potong kek, tapi si budak khaireen nangis pula tak mau. mungkin terkejut datang rumah makcik melor die kot. tengok kakak azra pon semangat dengan topi. khaireen sorang je tak sporting morting. hiks. 

kek birthday aakif and kayin
makcik melor order special untuk anak teruna dia.
sibuk jer selit nama kayin tuh. btw kek sangat comel.

so

16th april tuh jatuh hari sabtu, maka dengan gembiranya boleh buat party,
yeay party tonite. asalnya nak buat malam tapi fikir nanti penatla bagai, tukar buat petang.
takde party marty just makan2 dengan family makcik melor, bestfriend ibu makcik jijah dan makcik itam kayin. takde nak celebrate beria pon. just kami-kami jer.


deco by ibu and abah


ootd from butik anakku
cekak from kiosk alamanda

kebetulan juga ibu pon order kek didi&friends untuk khaireens
sebab dia kan suka tengok didi.
kek order dari Murni Delight
Haritu punya menu - bihun singapore, coselaw, nugget, cocktail buah dan air oren.
ibu lupa snap gambar. maap.


nampak tak budak yang mula menunjuk kan ketidakadaan moodnya. ibu je yang posing lebih.


khaireen cranky, last-last ibu dengan abah je yang potong kek, budak tuh dah kelaut nak menangis. ibu dan abah sedondon pink gitew.

NUR KHAIREEN SAFFIYA
16.04.16 ~ 16.05.16 | 1 TAHUN

"Ibu doakan Khaireen jadi anak yang solehah, dengar kata ibu dan abah.
Baik budinya, cerdik akalnya, fasih lidahnya, terang hatinya.
Semoga menjadi kebanggan ibu dan abah. Ibu sayang Khaireen harta dunia dan akhirat ibu. Amin."





5 comments:

  1. comelnya.. pink!
    semoga membesar jadi anak yang solehah insyaAllah
    jemput join GA
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. I only want to throw firecrackers, but also throwing bombs. They threw firecrackers in order to attract the attention of others, confuse the enemy; throwing bombs is my real purpose. However, I can not tell you when I threw firecrackers, when throwing bombs. The game is to falsehoods, so just happy. If you feel pain in the game, it means you play the wrong.
    _________________________
    I hope you like it: CSGO Skins
    I put my thoughts all written here: New CSGO Skins

    ReplyDelete
  3. budak2 ni kalo besdey dpt kek ...tiup lilin, potong kek pun dah hepikan.... mcm kat umah lieya laa at least sediakan kek...seronok tgk dieorg hepi...

    btw, selamat hari raya... maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete