Monday, October 7, 2013

Walk in sendiri pergi Shaklee Wangsa Maju


Assalamualaikum,

sabtu lepas, aida dengan jayanya telah men'drive' sampai ke Shaklee Wangsa Maju. Ini semua demi customer-customer ku yang tersayang. Sebabnya selalu aida beli pakai email jer, tapi sekarang sejak-sejak Shaklee dah boleh beli online ni, memang order melalui email dah tak dilayan serta merta. waaa menangis mak. tapi order online lagi senang dan cepat cuma aida tak pernah try lagi. ni baru nak try harini.
dan yang paling syok aida drive sendiri tau dari putrajaya sampai wangsa maju tuh. selalu encik am je yang drive kan, jadi manja la nak drive jauh-jauh lagi-lagi pergi kl nih. dah selalu lalu pon tak pernah nak hinggat.
nak jadi cerita, sabtu tuh encik am lawan badminton, so terpaksa ajak kawan teman, kawan pulak bukan orang key el jugak, so main redah la kite. nasiblah dah google siap-siap. ingat-ingat jela.

sumber dari google. mekasih.

akhirnya, sampai jugak ke destinasi dia. hohoho. hebat tak hebat tak? dah masuk tengok-tengok mak ai ramainya umat. pastu kena amik no giliran lagi. waaa. jakun pon ado. 

ini dia hasil borongan kelmarin. untuk customer, untuk encik am dan untuk diri sendiri.


Pada yang nak jadi ahli Shaklee, boleh contact/pm/sms/wasap aida pada no ini : 0175493685
atau boleh pergi ke mana-mana branch dan gunakan id saya untuk register : 912703


Berminat nak cuba Produk Shaklee boleh hubungi saya untuk harga istimewa..


Sms / wassap : 017-5493685
Email : idida163@gmail.com
ID SHAKLEE : 912703
Trust SHAKLEE Trust Me.


xoxo


No comments:

Post a Comment